Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد گل‌محمدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در مورد طرح آمایش استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در طرح آمایش استان‌ها ۳ مرحله  بر اساس اطلاعات جمع آوری شده از شهرستان، استان و کشور انجام دادیم و کل استان کرمانشاه را به دو ناحیه تقسیم کردیم که ناحیه یک مرکز استان یعنی شهر کرمانشاه و ناحیه دو باقی شهرستان‌های استان را شامل می‌شود و هر کدام از ناحیه‌های یک و دو نصف جمعیت استان را در خود جا داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر همین اساس و با در نظر گرفتن بضاعت و امکانات هر شهرستان، وظایف و ماموریت‌هایی را تعریف کردیم که اکثرا در ناحیه دو قرار دارند و برای پیش برد اهداف و ماموریت‌ها نیاز به هم افزایی با یکدیگر دارند. برای ناحیه یک که شهر کرمانشاه است، یک برنامه ملی تعریف کردیم که در رابطه با دانشجویان بین المللی است که هم حوزه آموزش و هم حوزه‌های پژوهش، نوآوری و فناوری را در بر دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به مشکل وجود امکانات و نیروی انسانی مناسب در بعضی واحدهای دانشگاهی ادامه داد: بعضی از مراکز و واحدهای ما در شهرستان‌ها از بضاعت و امکانات مناسب برخوردار هستند و می‌توانند ماموریت‌های محول شده را به انجام برسانند، اما بعضی دیگر هم از لحاظ نیروی انسانی دچار مشکل هستند و نیروی انسانی زبده و متخصص برای انجام احسن امور ندارند، چرا که جذب نیروهایی صورت گرفته بر اساس شایسته سالاری نبوده است و هم از لحاظ امکانات و تجهیزات دچار نقص و کمبود هستند. بنابراین انتظار داریم که واحدهای شهرستان بتوانند با هم افزایی، ضعف‌های یکدیگر را پوشش دهند و برنامه‌هایی را که خودمان درباره طرح آمایش مشخص کردیم پیش ببرند.

گل‌محمدی با اشاره به اصلاح رشته محل‌های دانشگاهی اضافه کرد: ما با استفاده از اطلاعاتی که از استانداری، فرمانداری‌ها، آموزش و پرورش و واحدهای دانشگاهی تمام شهرستان‌های استان گرفتیم، رشته محل‌های متناسبی را برای هر واحد تعریف کردیم  یا بعضاً رشته‌هایی را که در یک شهرستان متقاضی نداشته است، به شهرستانی با متقاضی بیشتر منتقل کردیم. برای مثال ما در واحد شهرستان صحنه، رشته‌ گرافیک را ارائه می‌دهیم، اما هیچ‌گونه متقاضی‌ در این واحد برای این رشته وجود نداشته و ما این رشته را به خود واحد کرمانشاه منتقل کردیم. همچنین رشته‌های کاردانی و فنی‌ را در واحد روانسر داشتیم که به معنای واقعی و به علت نداشتن متقاضی تعطیل شده بودند و به همین دلیل این رشته‌ها را به شهرستان اسلام آباد غرب که دارای متقاضی است منتقل کردیم.

تحصیل ۲۲۰۰ نفر دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه 

وی درباره وجود ظرفیت فراوان برای جذب دانشجویان بین‌الملی گفت: با وجود اینکه ما مجوز وزارت علوم برای جذب دانشجویان خارجی از تمام کشورها را داریم، اما در سال ۱۳۹۸ حدود ۲۷۰ دانشجوی عراقی در واحد کرمانشاه بوده‌اند و اکثر دانشجویان ما، دانشجویان عراقی و عرب زبان هستند و امروز پس از گذشت دو سال که تمرکز ما بر افزایش این دانشجویان از نظر آماری بوده، حدود  دو هزار و ۲۰۰ نفر دانشجوی خارجی داریم. هم اکنون  با وجود اینکه ظرفیت افزایش تعداد دانشجویان خارجی وجود دارد، اما تمرکز خود را بر ارتقا فعالیت‌های تحقیقاتی، پژوهشی و کارگاهی این دانشجویان که خود نیز متقاضی آن بودند گذاشتیم؛ بسیاری از دانشجویان عرب زبان ما، به ویژه پس از حضوری شدن دانشگاه‌ها و کوتاه بودن فاصله کرمانشاه با بسیاری از شهرهای عراق، درخواست برگزاری کارگاه‌هایی را دارند و حاضر به پرداخت هزینه‌های آن هم هستند و تنها از ما فراهم کردن فضا و هماهنگی و استفاده از اساتید شاخص هر حوزه را دارند.

گل‌محمدی اضافه کرد: ما اکنون در تلاش هستیم و مشتاقیم تا شرایطی را فراهم کنیم تا هم از اساتید خارجی کشورهای همسایه همچون عراق استفاده کنیم و هم اساتید خود را برای برگزاری کارگاه‌ها به کشورهای همسایه بفرستیم و تبادل اساتید را در سطوح خوبی برقرار کنیم.  درضمن تفاهم‌نامه‌های متعدد را  تا به امروز با دانشگاه‌های عراقی منعقد کردیم تا از این پس واحد کرمانشاه متولی دانشجویان بین‌الملل در منطقه غرب باشد. هرچند مشکلی که ما امروز با آن مواجهیم و نیازمند کمک سازمان مرکزی برای رفع آن هستیم، جذب دانشجو از اقلیم کردستان عراق است که پیشتر این امکان برای ما فراهم بود و با توجه به مصافت نزدیک، زبان و فرهنگ مشترک، می‌توانستیم میزبان دانشجویان این اقلیم باشیم، اما کارشکنی‌هایی از طرف وزارت علوم کشور عراق وجود دارد و مجوز جذب دانشجو از این اقلیم را برای واحد کرمانشاه صادر نمی‌کند.

 مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و مجموعه‌های مرتبط در سرای نوآوری مهیا شده است

عضو هیات علمی دانشگاه در مورد ظرفیت‌های موجود در استان کرمانشاه گفت: کرمانشاه از نظر کشاورزی و دامپروری جزو قطب‌های کشور در این حوزه‌ها به حساب می‌آید و ما در کرمانشاه مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و مجموعه‌های مرتبط در سرای نوآوری را مهیا داریم. اما حوزه‌ای که نسبت به آن در این سال‌ها بی توجهی شده بوده و از ظرفیت‌های آن به خوبی بهره گرفته نشده است، صنعت گرشگری و بوم‌گردی است که با توجه به مناطق بکری که در استان کرمانشاه مانند اورامانت وجود دارد، پتانسیل خوبی را در این زمینه برای فعالیت ایجاد کرده است. ما قصد داریم که از طریق دانشگاه آزاد پیشرو در ارتقا و بهره برداری از حوزه صنعت گردشگری استان کرمانشاه باشیم و این کار را ابتدا از طریق سرای نوآوری انجام می‌دهیم؛ به همین خاطر شرکت‌هایی را که در این زمینه علاقه به فعالیت داشته‌اند را جذب و در سرای نوآوری مستقر کردیم.

اعتماد کافی از طرف صنایع برای جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی وجود ندارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه اضافه کرد: ما در گام اول طرح آمایش، با انعقاد تفاهم‌نامه با یکی از شرکت‌های صنعتی، زمینه استخدام ۵۵ نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد استان کرمانشاه که همگی افراد بومی استان بوده‌اند را فراهم کردیم و از طرفی  ۳۰۰ نفز از کارکنان و کارمندان خود را به عنوان دانشجو در دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه مشغول به تحصیل کردند. البته تا امروز ارتباط صنعت و دانشگاه ضعیف بوده است و اعتماد کافی از طرف صنایع برای جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ما وجود ندارد چراکه بسیاری از آموزش‌های ما صرافاً تئوری است و در صحنه عمل کاربردی برای صنایع ندارند و متفاوت با آن چیزی هستند که مورد استفاده در صنعت است. ما در دو سال گذشته با ایجاد اتاق‌های آرندی مشترک بین برخی صنایع و واحد کرمانشاه و حضور اساتید در این اتاق‌ها در صدد جلب اعتماد و کاربردی سازی بیشترآموزش‌ها و فعالیت‌ها هستیم تا اعتماد مورد نیاز صنایع  حاصل شود.

گل‌محمدی در خصوص نحوه آموزش‌های عملی و فعالیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی بیان کرد: با مذاکراتی که با صنایع اتفاق افتاده است، بنا شده تا هم با معرفی دانشجویان علاقمند و پویا، زمینه حضور، استفاده و آموزش این افراد توسط برخی مجموعه‌ها و صنایع، با حضور مشترک اساتید خود دانشگاه و مربی مجموعه‌های صنعتی صورت پذیرد و هم به عنوان بخشی از کلاس‌های عملی و کارگاهی این دانشجویان به حساب می‌آید و هم با محیط عملیاتی آشنا می‌شوند. از طرفی بحث بیمه این دانشجویان برای صنایع مورد توجه و حائز اهمیت بوده که خود دانشگاه بیمه دانشجویان منظور را به عهده گرفته است تا از این بابت جای نگرانی وجود نداشته باشد. از طرف دیگر ما با نیازسنجی صنایع، اقدام به ایجاد و جهت دهی دانشکده‌های موضوعی کرده‌ایم تا بتوانیم تخصصی‌تر و با توجه به نیازهای موجود به تربیت نیرو بپردازیم.

استان کرمانشاه از مراکز قدرتمند و عظیم تولید فولاد است

وی همچنین با اشاره به مزیت‌های طرح آمایش اضافه کرد: اجرای طرح آمایش مزایای فراوان را به دنبال داشته از جمله اینکه ساماندهی مناسبی در خصوص رشته محل‌های دانشگاهی اتفاق افتاده است و با پایش‌های انجام شده، رشته محل‌های مورد نیاز ایجاد و رشته‌های بدون متقاضی حذف یا به استان‌ها و شهرستان‌های دیگر منتقل شدند. از سوی دیگر ما تراکم جمعیت نیروها در مرکز استان را شاهد بودیم و طرح‌هایی مانند طرح تعاون وجود داشت که امروز دیگر مورد استفاده نیستند و ما تقسیم منابع انسانی بهتری را داریم. همچنین برخی از ظرفیت‌های ناشناخته استان‌ها مورد توجه بیشتر قرار گرفت؛ برای مثال به تازگی متوجه شدیم که استان کرمانشاه از مراکز قدرتمند و عظیم تولید فولاد است و ظرفیت مناسب در این زمینه دارد که شاید برای بسیاری از مردم خود کرمانشاه ناشناخته بوده است و با استفاده از طرح آمایش به آن دست یافتیم و در اختیار دیگر دانشگاه‌های استان نیز قرار دادیم.

۶۰ درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار هستند

این استاد دانشگاه در خصوص آمار فارغ‌التحصیلان بیکار گفت: بر اساس آمار موجود تا سال گذشته، حدود ۶۰ درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بیکار هستند و نیازی به مهارت بعضی از آنها در استان کرمانشاه وجود ندارد. برای نمونه ما در بسیاری از رشته‌های ادبیات دانشجو داشته‌ایم که امروز دیگر نیازی به آن‌ها در استان کرمانشاه وجود ندارد و از طرف دیگر رشته‌هایی داریم که نیاز استان است اما ارئه نمی‌شده است. معضل دیگر آن است که ما متمرکز بر روی مقاطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری بودیم که امروز دیگر حاضر به دست به آچار شدند نیستند و تنها دنبال میز و صندلی و کرسی استادی هستند. اکنون درحال حرکت به سمت تمرکز محوری بر مقاطع کاردانی و کارشناسی هستیم تا با تربیت تکنسین متخصص، هم شراط جذب آن‌ها در صنایع را فراهم کنیم و هم با وجود حمایت‌های دولتی امکان ایجاد کارگاه‌ها و اشتغال توسط خود آن‌ها فراهم شود.

وی  با اشاره به نیاز اصلاح فرهنگ خانواده‌ها در زمینه تحصیلات تاکید کرد: از طرفی  نیازمند حمایت و اصلاح فرهنگ خانواده‌ها هستیم تا با نگاهی واقع بینانه و حمایت از فرزندان خود و کشف استعداد واقعی آنها، بتوانند به بهبود وضعیت فعلی کمک کنند و همگی مطالبه پذیرفته شدن در رشته‌های کم ظرفیت و خاص همچون پزشکی را از فرزندان خود نداشته باشند. به همین خاطر ما با کمک گرفتن از ظرفیت‌های روانشناسی و مشاوره‌ای درصدد این اصلاح فرهنگ اجتماعی و ترغیب خانواده‌ها برای توجه به مقاطع کاردانی و کارشناسی هستیم تا تفکر استخدامی و کار دولتی را از فرزندان خود گرفته و آنها را به ایجاد خوداشتغالی و کسب تخصص در دیگر حوزه‌ها سوق دهند.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1144774 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ارتباط علم و صنعت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ارتباط علم و صنعت فارغ التحصیلان دانشگاهی فارغ التحصیلان دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه واحد کرمانشاه رشته محل سرای نوآوری شهرستان ها جذب دانشجو وجود ندارد مجموعه ها طرح آمایش استان ها گل محمدی برای جذب رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۱۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند

به گزارش جماران؛ علی ربیعی وزیر اسبق کار در یادداشتی با عنوان « چشم‌انداز کار و کارگری » در کانال تلگرامی خود نوشت:

روز کارگر فرصت مناسبی است  تا در این بازه زمانی، مروری بر وضعیت اقتصادی و اجتماعی کارگران و تغییرات بازار کار داشته باشیم. بررسی وضعیت کارگران موضوعی پیچیده و چند بعدی است و  بدون بررسی بازار کار، سیاست‌های بازار کار، تغییرات کمی و کیفی جمعیتی، نظام آموزش عمومی، نظام آموزش مهارتی و در عین حال توجه به مباحث فرهنگی، اجتماعی و در نهایت متغیرهای کلان اقتصادی تقریبا ناممکن است.  

در این یادداشت بر آن هستم تا ضمن مروری بر آمار و ارقام، به تحلیل وضعیت کارگران بپردازم:

یکی از مهم‌ترین مسائلی که جامعه کار و کارگر را در تمام دنیا و همچنین در ایران تحت‌الشعاع قرار داده و می‌دهد، گذار به دنیای کار در فضای فناوری اطلاعات است. 

بی‌تردید، آینده کار از مباحث بسیار چالش برانگیز در عصر حاضر به شمار می‌رود. پیشرفت تکنولوژی و انقلاب دیجیتال به ویژه در دنیای پساکرونا، سبب شده تا در دنیای کار نیز تغییرات شگرفی بروز کند. بر اساس گزارش جهانی آینده کار در سال ۲۰۲۳، پیش‌بینی می‌شود که در پنج سال آینده ۸۵ میلیون شغل از بین رفته و ۶۲ میلیون شغل جدید ایجاد شود. این تغییرات چشمگیر در بازار کار به معنای نیاز به مهارت‌های جدید است که بیشتر متکی به خلاقیت، نوآوری، تفکر ایده‌پردازانه و .... است.  

در چنین فضایی که علاوه بر دنیا، بر بازار کار ایران نیز سایه افکنده، با تغییر و تحولاتی در بازار کار مواجه هستیم که مستلزم توجه ویژه به سیاست‌گذاری در این فضا است. 

۱- یکی از تغییرات بسیار مهم در بازار کار ایران، جمعیت فعال  تحصیل کرده دانشگاهی کشور است‌. در حال حاضر حدود ۵ میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند که اصولا رابطه معناداری بین رشته های تحصیلی و فرصت های شغلی موجود وجود ندارد،  به خصوص در رشته های علوم انسانی که دانش‌آموختگان مهارت خاصی نیز کسب نمی‌کنند.  از منظر جامعه‌شناسی بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند که  این شکاف می‌تواند زمینه‌ساز بروز  بحران‌های مختلف شود. مطالعات نشان می‌دهد که این نوع افراد در صورت استخدام، از  ناراضیان وضع موجود به حساب آمده و به علت فقدان انگیزش از بهره‌وری لازم نیز برخوردار نیستند. پدیده کم‌اظهاری تحصیلات که برای به‌دست آوردن شغل در سالهای اخیر رایج شده بود، نیز تغییر کرده است. نگرشی به آمارها در سالهای اخیر نشان‌گر آن است که جمعیت فعال تحصیل کرده، تمایلی برای استخدام در مشاغل با حداقل دستمزد را ندارند. بدین‌ترتیب نیروی در سن کار یا به جمعیت بیکار مزمن می‌پیوندد و یا به مشاغل با درآمد بالاتر و با درآمد کمتر (نظیر اسنپ) و واسطه گری روی می‌آورند. 

نگاهی به آمارهای بازار کار نیز حاکی از آن است که بیشترین میزان بیکاری در بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به چشم می‌خورد، به‌نحوی‌که نرخ بیکاری فارغ التحصیلان جوان دانشگاهی بر اساس آمار زمستان ۱۴۰۲، ۱۱.۶ درصد بوده و بیکاری جوانان ۲۲.۵ درصد است. علت اظهار نظر  مسولان دولتی مبنی بر این‌که در برخی استانها بیکاری نداریم الزاما ناشی از از بین رفتن بیکاری نیست، بلکه بیشتر ناشی از عدم تمایل افراد به رفتن بر سر کارهای بی‌کیفیت است؛ به عبارتی افراد از جذب شدن در بازار کار و با شرایط مورد انتظار نا امید شده‌اند. 

۲- یکی از دیگر از موارد قابل تامل، حجم زیاد افرادی است که نه در حال فراگیری انواع مختلف مهارت و آموزش، نه در حال درس خواندن و نه درحال کار هستند که در اصطلاح بازار کار به «نیت‌ها» شهره‌اند. بر اساس آمار آخرین آمار مرکز آمار ایران، این تعداد حدود سه میلیون نفر برآورد می‌شوند.

مساله نیت‌ها و تعداد زیاد این افراد خود، سبب افزایش نگرانی‌های امنیتی در جامعه شده که نیازمند توجه ویژه سیاست‌گذار است. 

۳_ نکته دیگر در خصوص افرادی است که به دلیل عدم اشتغال در زمان مناسب، دوره انتظار ایشان برای جذب بازار کار افزایش یافته است. این پدیده در خصوص افراد متولد دهه شصت بسیار قابل مشاهده می‌باشد. سیاست‌های افزایش جمعیت در دهه شصت و همچنین  سیاست‌های گسترش و تسهیل ورود به دانشگاه‌ها در دهه هشتاد سبب شد تا ورود پتانسیل عظیم جمعیت در سن کار دهه شصت به بازار کار با تاخیر مواجه شود. این مساله به قدری جدی است که متولدین دهه شصت و دهه هشتاد به طور همزمان پشت در بازار کار قرار گرفته و بیکاری‌های طولانی و ناامیدی بلند مدت شکل بسیار ملموس به خود گرفته است.  

۴ _ از دیگر مسایل مورد توجه در خصوص اشتغال، کیفیت اشتغال در سالهای اخیر است.

از یک‌سو رشد منفی در بخش کشاورزی و صنعت و رشد مثبت بخش خدمات در سالهای اخیر و همچنین بازگشت نیروی کار از دست رفته در دوران کرونا به بازار کار و از سوی دیگر حجم قابل تامل نیروی کارکن مستقل در فضای بازار کار، جامعه را با پدیده اشتغال کم کیفیت و ناپایدار مواجه کرده که هم سبب کاهش انگیزه ورود به بازار کار شده  و هم در صورت جذب در اشتغال‌های این چنینی بیشتر مبتنی بر تامین معیشت خانوار و رفع فقر است. 

۵ - نکته حائز اهمیت دیگر، در ارتباط با نیروی کار و فقر است. مطالعات نشان می‌دهد آن‌دسته از کارگران که در کارخانجات بزرگ مشغول به کار بوده و از مزایای جانبی اقتصادی برخوردار هستند، سهم قابل توجهی در جمعیت کار را ندارند. بخش مهمی از نیروی کار که به آمار نیروی کار در سالهای اخیر اضافه شده‌اند در بخش خدمات هستند که غالبا از نظر درآمدی غیر مولد و ناپایدار  است. در عین حال پیشی‌گرفتن تورم از رشد حداقل دستمزد در سالهای اخیر نیز سبب شده است تا قدرت خرید این گروه کاهش یابد و به طبقات پایین تر درآمدی سقوط نمایند.  

عوامل فوق در کنار تغییرات قابل توجه در فضای کار و آینده کار که همگی وابسته به انقلاب دیجیتال و پیشرفت فناوری اطلاعات است، سیاستگذاری در این حوزه را پیچیده‌تر می‌سازد. در کنار کاهش انگیزه نیروی کار به کار کردن در فضاهای مورد اشاره، چالش‌های اقتصادی موجود (که به ویژه به دلیل تحریم های اقتصادی بیشتر هم می‌شود)، باید به این نکته توجه داشت که آینده کار نیازمند توجه به تغییر و تحولات تکنولوژی و از بین رفتن برخی شغل‌ها در این فضا و ایجاد مشاغل جدید است. در صورتی‌که سیاست‌گذاران این حوزه پیش‌بینی درستی از تغییرات قابل‌انتظار در فضای دیجیتال نداشته باشند، ممکن است با بحران‌های جدید در از بین‌رفتن مشاغل و بیکار شدن نیروهای فعال مواجه شویم. نشانه‌های حرکت به سمت اشتغال‌ها در فضای دیجیتال در ایران نیز به خوبی قابل مشاهده است. حجم بالای اشتغال در بخش خدمات، اشتغال در فضاهای اشتراکی و آنلاین، در کنار اقتصاد دیجیتال که حتی چشم‌انداز هوشمند شدن بخش‌های کاربر نظیر کشاورزی را در ایران نیز به دنبال دارد، مستلزم بررسی‌های دقیق در خصوص تغییرات به وجود آمده در دنیای کار آینده است. دنیایی که در آن حتی تعریف کارگر نیز تغییر خواهد کرد. عدم توجه به دنیای جدید اقتصاد، اجتماع و کار می تواند بحران‌های اقتصادی و اجتماعی در پی داشته باشد. 

بدون تردید برای خروج از شرایط مورد اشاره و مواجهه با تغییرات پیش‌رو، نیازمند سرمایه‌گذاری‌های جدید در بخش صنعت، فناوری اطلاعات و خدمات مولد هستیم که این امر نیز مستلزم رفع تحریم و سیاست‌های عدم فشار بر فضای فناوری اطلاعات است. تداوم روند سیاست‌های مزد کمتر از تورم، باعث ضعیف‌تر شدن وضعیت نیروی کار می‌شود که علاوه بر آثار اقتصادی ،آثار سیاسی و اجتماعی را نیز می‌تواند به دنبال داشته باشد. در عین حال توجه به مهارت‌های جدید مورد نیاز در عصر جدید کار می‌بایست در دستور کار سازمان‌های آموزش مهارتی قرار گرفته تا آمادگی لازم برای این دوره گذار فراهم آید.

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • حمایت از فلسطین این بار در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان میشیگان | ویدئو
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران